Alfalfa Premium

Svěží, minerály nabitý nápoj. Obsahuje vysoké množství tělu prospěšných vitamínů, minerálů, stopových prvků, bílkovin a chlorofylu. Ve výsledném produktu nejsou žádná aditiva ani vláknina. Pochází z USA (stát Utah). Lahvička obsahuje 200 g sušeného extraktu, ze kterého se nápoj připravuje.

1 020 Kč
Produkt nelze koupit
  • Alfalfa, botanicky Medicago sativa (česky vojtěška) v podobě sušené, čerstvě vylisované šťávy je 100% přírodním produktem bohatým na vitamíny (včetně A, B6, B12, C, D, E, K), stopové prvky, řadu minerálů (vápník, železo, hořčík, fosfor, sodík, draslík a křemík), aminokyselin, chlorofyl a bílkovin. Vysoké hodnoty živin jsou v rostlině obsaženy díky až několik metrů dlouhým kořínkům.

    Jako podpůrný prostředek se v různých kulturách používal doslova po tisíciletí s výbornými výsledky a byl právem nazýván otcem potravin. Ne všechny produkty na trhu jsou stejně kvalitní. Produkty, které po rozmíchání tvoří na dně sedlinu, jsou vyrobeny z mletého sušeného sena vojtěšky, a proto z hlediska vstřebávání živin mají podstatně nižší účinek. Je třeba si vybírat produkt čerstvé vylisované šťávy, která je následně za nízkých teplot sušena do formy jemného prášku.

    Rostliny, jež se pěstují k výrobě sušené šťávy Puntura Alfalfa Premium se pěstují bez použití pesticidů a herbicidů. Sušená šťáva Alfalfa podložena certifikáty z výroby splňuje požadavky na zachování veškerých živin při výrobě.

    Alfalfa, botanicky Medicago sativa (česky vojtěška) v podobě sušené, čerstvě vylisované šťávy je 100% přírodním produktem bohatým na vitamíny (včetně A, B6, B12, C, D, E, K), stopové prvky, řadu minerálů (vápník, železo, hořčík, fosfor, sodík, draslík a křemík), aminokyselin, chlorofyl a bílkovin. Vysoké hodnoty živin jsou v rostlině obsaženy díky až několik metrů dlouhým kořínkům.

    Jako podpůrný prostředek se v různých kulturách používal doslova po tisíciletí s výbornými výsledky a byl právem nazýván otcem potravin. Ne všechny produkty na trhu jsou stejně kvalitní. Produkty, které po rozmíchání tvoří na dně sedlinu, jsou vyrobeny z mletého sušeného sena vojtěšky, a proto z hlediska vstřebávání živin mají podstatně nižší účinek. Je třeba si vybírat produkt čerstvé vylisované šťávy, která je následně za nízkých teplot sušena do formy jemného prášku.

    Rostliny, jež se pěstují k výrobě sušené šťávy Puntura Alfalfa Premium se pěstují bez použití pesticidů a herbicidů. Sušená šťáva Alfalfa podložena certifikáty z výroby splňuje požadavky na zachování veškerých živin při výrobě.

     

    Alfalfa, botanicky Medicago sativa (česky vojtěška) v podobě sušené, čerstvě vylisované šťávy je 100% přírodním produktem bohatým na vitamíny (včetně A, B6, B12, C, D, E, K), stopové prvky, řadu minerálů (vápník, železo, hořčík, fosfor, sodík, draslík a křemík), aminokyselin, chlorofyl a bílkovin. Vysoké hodnoty živin jsou v rostlině obsaženy díky až několik metrů dlouhým kořínkům.

    Jako podpůrný prostředek se v různých kulturách používal doslova po tisíciletí s výbornými výsledky a byl právem nazýván otcem potravin. Ne všechny produkty na trhu jsou stejně kvalitní. Produkty, které po rozmíchání tvoří na dně sedlinu, jsou vyrobeny z mletého sušeného sena vojtěšky, a proto z hlediska vstřebávání živin mají podstatně nižší účinek. Je třeba si vybírat produkt čerstvé vylisované šťávy, která je následně za nízkých teplot sušena do formy jemného prášku.

    Rostliny, jež se pěstují k výrobě sušené šťávy Puntura Alfalfa Premium se pěstují bez použití pesticidů a herbicidů. Sušená šťáva Alfalfa podložena certifikáty z výroby splňuje požadavky na zachování veškerých živin při výrobě.

     

    Dávkování a způsob užívání

    Doporučujeme 1 (max. 2) lžičku prášku ze sušené šťávy Alfalfa 2x denně rozpustit ve 150 ml studené vody nebo jiného studeného nápoje, například džusu. Nejlépe nalačno, 30 minut před jídlem. Prášek se nesmí podávat v horkých nápojích. Vysoká teplota by zapříčinila zničení živin. Prášek lze zamíchat do jogurtu nebo cereálií. Při užívání Alfalfa se doporučuje po cca 3 měsících udělat na 1 měsíc pauzu.

    Alfalfa se nesmí konzumovat:

    • po operaci trávicího traktu (alespoň týden)
    • při ozařování (3 dny před nebo 3 dny po)
    • při akutním zánětu hlubokého žilního systému
    • při akutní plicní embolii
    • po transplantaci orgánů (nejméně 9 měsíců)
    1. Marie napsal:

      Jaro se blíží a naše těla potřebují dodat dostatek vitamínů a minerálních látek po dlouhé zimě. Naše těla jsou oslabená. Jistě si zaslouží něco navíc, když pro nás makají ve dne v noci .Tak mu dopřejme skvělé zelené potraviny, protože bohužel v naší stravě chybí spoustu důležitých látek, jak ukazují nejnovější studie.Tak hurá na alfu ať máme více sil žít život šťastněji a zdravěji .

    Přidat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů